Skip to main content

Gezondheidscentrum Krimpen aan den IJssel

Vanochtend is de website van Gezondheidscentrum Krimpen aan den IJssel online gegaan. In 2011 wordt het nieuwe gezondheidscentrum geopend. In het nieuwe Gezondheidscentrum Krimpen treft men straks een groot aantal medische praktijken en zorgdisciplines onder één dak. Denk aan diverse huisartspraktijken en apotheek Vrijthof. Maar ook Vierstroom Wijkverpleging, Quadraad Maatschappelijk Werk, GGD Jeugdzorg en Verloskundigepraktijk Lek & IJssel zijn er vertegenwoordigd. Bovendien vindt men er consultatiebureaudiensten, het Meldpunt en orthopedische hulpmiddelen. De website geeft al uitgebreid informatie over de verschillende disciplines. Tevens is er de mogelijkheid voor de verschillende deelnemers om in te loggen op het besloten gedeelte. Daarnaast heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om zijn eigen gegevens aan te passen. Deze website is in opdracht van Compaan Communicatie vervaardigd.

Geef een reactie