Skip to main content

Anne Bloom

Welk project is mooier en meer bijzonder dan de website van je eigen dochter…..? Dat het echter zo snel in elkaar moest worden gezet, hadden we niet gedacht. Zaterdag 12 mei om 8.27 uur is Anne geboren. Vijf weken te vroeg maar gezond! Gelukkig was de domeinnaam een aantal dagen ervoor geregistreerd, dus niets stond haar eigen website in de weg. De planning was om dit in de weken voor haar geboorte te doen, maar de vroege komst gooide wat roet in het eten. Daarom is er binnen een dag een site ontworpen, op het net gezet en gevuld met content. Hierdoor kon men al binnen 24 uur na de geboorte de eerste foto’s en ervaringen bewonderen. De komende tijd zal de website uitgroeien tot een ‘webblog’ van het leven van Anne, totdat ze zegt: ‘ik doe het nu zelf wel….’

Geef een reactie