Skip to main content

Compaan Online

Recentelijk is de website van Compaan Online live gegaan. Compaan Online zet uw communicatie-uitingen om in een eigen online database. Daarin staat de huisstijl van uw uitingen vast. U kunt uw communicatie-uitingen dus online bekijken en aanpassen. Alleen vooraf bepaalde velden kunnen door uzelf en aangewezen medewerkers worden aangepast. Denk dan vooral aan tekst, maar ook aan eenvoudige afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld het logo van één van uw businessunits of afdelingen. Deze afbeeldingen haalt u uit uw eigen online beeldbank. Voordeel: iedereen werkt vanuit dezelfde vastomlijnde basis. Namelijk; een streng bewaakte huisstijldatabase. Daarnaast kunt u het niet fout doen. Het is een uitermate gebruiksvriendelijke software. Compaan Online is een initiatief van Compaan Communicatie.

Geef een reactie