Skip to main content

Moments4wine

Momenten zijn belangrijk, zeker in combinatie met wijn. Ooit wel eens advies gekregen over wijn in de supermarkt of in de slijter? En toch maar blijven kopen en dan vooral de aanbiedingen. Je weet niet hoe het smaakt, maar het is goedkoop. Zo ontwikkelt je smaak nooit, jammer en dan natuurlijk die fijne berichten bij de Keuken van waarde. Er is nog hoop! Nu geopend de wijnwinkel waarbij de consument zijn keuze kan bepalen uit 4 momenten, want je koopt toch wijn voor een mooi moment en niet omdat het goedkoop is? Naast de fysieke winkel is er ook een webwinkel. Uiteraard is de gehele website middels een CMS te beheren zodat de bezoeker altijd verzekerd is van de laatste heerlijke wijnen (want de webshop beheren is voor de heren van Moments4wine nu erg eenvoudig).

Geef een reactie