Skip to main content

SPEV registratieonline

Voor Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is een website ontwikkeld welke ingezet kan worden voor en na evenementen. Allereerst is er de mogelijkheid dat genodigden voor een evenement zich aanmelden. Ze kunnen aangeven welke activiteiten ze willen doen tijdens het evenement en bijvoorbeeld dieetwensen en dergelijke. De website zal als eerste ingezet worden voor de sportdag van Inspectie Verkeer en Waterstaat. Tijdens dit evenement kunnen de gasten een drietal activiteiten kiezen welke ze willen doen tijdens deze sportdag. Daarnaast kunnen ze aangeven of ze ’s avonds het EK-voetbal willen blijven kijken. En uiteraard gaat dit allemaal via de website. Bij het sluiten van de inschrijving is er direct een speelschema beschikbaar waarin duidelijk staat wie welke ronde welke activiteit doet. De informatie van het evenement is vrij beschikbaar; de inschrijving kan alleen als men beschikt over een inlogcode.

Geef een reactie