Skip to main content

e-CRM Zorg & Milieu

Recent is een volledig webbased CRM-systeem voor Zorg & Milieu opgeleverd. Dit Customer Relationship Management-systeem biedt geïntegreerde marketing, sales, e-commerce en customer support services aan Zorg & Milieu, door middel van een specifieke web interface. Effectieve e-CRM infrastructuur moet zorgen voor een eenduidig beeld van de consumenten, ongeacht hun manier van interactie met het bedrijf. Door de opzet van het systeem is het volledig schaaalbaar en kan het zo meegroeien met de wensen van Zorg & Milieu.

Zorg & Milieu biedt met thuistechnologie een nieuwe kijk op zelfstandig wonen en geeft antwoorden op de vergrijzing. Zorg & Milieu biedt thuistechnologie op maat aan. Dat wil zeggen dat bewoners zelf of via een vraag van familie / mantelzorgers keuzes kunnen maken uit verschillende modules van deze technologie.

Het hart van het systeem is een touchscreen, dat via afstandbediening, iPhone, tablets of stemgeluid de apparatuur automatisch kan schakelen. Zorg & Milieu heeft hiervoor een menukaart ontwikkeld waarop bewoners zelf kunnen aangeven wat zij willen.

Geef een reactie