Skip to main content

24uurevi (t.b.v. Serious Request)

Het uitgangspunt van deze site: sterrenchefs koken 24 uur voor Serious Request. De droom van iedere fijnproever: 3 uur lang genieten van 3 gerechten per uur, bereid door 3 top-chefs die in totaal minimaal 3 Michelinsterren vertegenwoordigen. En niet één keer, maar wel 8 zittingen achter elkaar. Van zondag 22 december t/m maandag 23 december kunt u zelf deel uitmaken van deze unieke 24-uurs benefietactie voor Serious Request. Stoelen zullen vanaf 18 december per opbod worden geveild. Dit unieke project is bedacht door de chefs van Restaurant Evi.

Aan mij de taak om de website voor dit unieke evenement te ontwikkelen. Naast allerlei informatie is er natuurlijk ook een systeem aanwezig om de stoelen te ‘kopen’, gekoppeld aan een reserveringssysteem zodat alles zo efficient en effectief mogelijk verloopt. Zodra de veiling van de stoelen gaat beginnen zal er een koppeling met het systeem van Vakantieveilingen worden gerealiseerd. Kortom, op alle vlakken een bijzonder project waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen!

www.24uurevi.nl

Geef een reactie