Skip to main content

Judith Osborn

Vandaag is de website van Judith Osborn online gegaan. Judith is vooral bekend als ‘covergirl’ van menig blad, als gasthoofdredacteur van Quote, trad op in tal van televisieprogramma’s, werd geïnterviewd en geïmiteerd in De TV-kantine en Koefnoen. Tevens was ze veelvuldig panellid (zo bracht ze het tot de finale van De slimste…) en zelfs excelleerde ze in een Madonna-act. Veel minder bekend is dat Judith leerde schilderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, de oudste kunstacademie van Nederland. En toen kocht Judith enige tijd terug een ezel, doek, verf en penselen en begon het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan. De beelden die zij in acryl vastlegde hadden niets te maken te hebben met haar vroegere werk, opeens bleek zij de techniek van impressionistisch werk ook volledig onder de knie te hebben. Ze vond zichzelf opnieuw uit. Het resultaat: een expositie in het Intercontinental Amstel Hotel en een nieuwe website…

Geef een reactie