Skip to main content

Complex Excel-project

Vandaag was de ‘release’ van een bijzonder en complex Excel-project. Soms is er een vereiste dat een project niet webbased kan worden uitgevoerd. Dat was bij dit project ook het geval. Daarom heb ik een complexe Excelsheet ontwikkeld waarin alle functies, zoals deze werden beschreven, waren ondergebracht. In opdracht van de nationale luchthaven heb ik een Excel-toepassing ontwikkeld waarin van een specifieke afdeling alle storingen en calamiteiten worden genoteerd. Vervolgens is er een helder week-, maand en jaaroverzicht van de diverse soorten storingen, de duur en het aantal storingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met één muisklik een PDF te generen en deze per mail te versturen. Kortom, ook offline weet ik mijn uitdagingen te vinden!

Geef een reactie