Skip to main content

Webshop Big Green Egg

Grillen, stoven, roken, bakken, braden, koken én slow cooking? De Big Green Egg kan het allemaal ! Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking… Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies. Overal in de wereld. Een wereld vól culinaire mogelijkheden. Ontdek hem nu. Voor deze bijzondere ‘bbq’ heb ik een webshop ontwikkeld waarop de verschiillende modellen, maar ook een selectie van de vele accessoires zijn te bestellen. De webshop is een initiatief van Schoondergang.

Geef een reactie