Skip to main content

Wat is Drupal?

Drupal is een Content Management Framework met meer dan twintigduizend modules en zelfs meer ontwikkelaars wereldwijd. Het is veelzijdig, robuust en evolueert nog elke dag. Drupal wordt gebruikt om alle soorten websites te bouwen, van MKB tot enterprise oplossingen. Het modulaire ontwerp van Drupal biedt eindeloze flexibiliteit in aanpassingen. De content kan worden georganiseerd om de meest boeiende presentaties te maken en deze te optimaliseren voor een uitstekende user experience. De verscheidenheid en combinaties van Contenttypen die Drupal ondersteunt verhogen de norm voor intelligente interfaces tussen u en uw gebruikers.

Wat maakt Drupal anders?
Drupal is een Content Management Framework. Met Drupal ben je in staat om nieuwe of aangepaste functionaliteit in de gebruikersinterface te maken. Traditionele Content Management Systemen verbreden hun functionaliteit door de ontwikkeling en programmering van nieuwe modules. Een tijdrovend proces dat om specialisten vraagt. Drupal geeft je de vrijheid om jouw content onafhankelijk te beheren waar & waneer u maar wilt. Het woord ‘open source’ betekent dat de Drupal code vrij beschikbaar en zonder kosten is – niemand is eigenaar van deze code. In tegenstelling tot vele traditionele Content Management Systemen, kun je ermee doen wat je wilt en het kost je niets.

Waarom Drupal kiezen?
Drupal is flexibel, gratis en prettig om mee te werken. Het heeft tientallen duizenden ontwerpen en add-on modules waarmee een website, intranet of portaal kan worden gebouwd. Het is net zo eenvoudig te maken als een blog, een user forum, een e-commercewebsite of een zakelijke website met behulp van een en hetzelfde raamwerk. Het gebruik van Drupal zal de support- en upgrade-kosten sterk reduceren.

Websites

Geef een reactie