Skip to main content

Online jaarverslag 2013 Fonds Gehandicaptensport

Zojuist is het online jaarverslag 2013 van Fonds Gehandicaptensport online gegaan. Samen met NPD communications mocht ik voor de vierde keer dit online jaarverslag verzorgen. Voor mensen met een handicap zijn dagelijkse activiteiten, zoals het nemen van de trap, pinnen en boodschappen doen, niet zo vanzelfsprekend. Sport draagt bij aan het gevoel van zelfstandigheid en onafhankelijkheid, waardoor gehandicapte sporters zich fysiek en mentaal minder geremd kunnen voelen en meer uit het dagelijkse leven kunnen halen. Fonds Gehandicaptensport is uniek: het enige fonds voor alle gehandicapten in Nederland. Fonds Gehandicaptensport richt zich uitsluitend op sport. Alle sporters, jong en oud, met een lichamelijke, verstandelijke, zintuiglijke of meervoudige handicap worden door Fonds Gehandicaptensport gesteund. In het online jaarverslag is alles te vinden over de activiteiten in 2013.

Geef een reactie