Skip to main content

Moenis Valey Parking

Afgelopen week is de nieuwe website van Moenis Valet Parking online gegaan. Moenis maakt het mogelijk om goed, betrouwbaar en voordelig je auto te parkeren op Schiphol. Bij het parkeren op Schiphol is veel verschil in kwaliteit te ervaren. Moenis Valet Parking onderscheidt zich door het bieden van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De chauffeurs helpen u met de bagage, uw auto komt altijd in dezelfde staat weer terug en u hoeft niet bang te zijn voor lange wachttijden. Kortom, u geeft uw auto af bij de vetrekhal en na terugkomst staat uw auto weer klaar bij de aankomsthal. Uiteraard kan dit allemaal gereserveerd en afgerekend worden via de website. De website bevat een uitgebreide adminfunctie waardoor het beheer van de website zeer efficient en effectief is.

Geef een reactie