Skip to main content

Rob van Rossum

Gisteren is de nieuwe website van Rob van Rossum online gegaan. Rob is een zeer enthousiaste presentator, DJ en publieksopwarmer. Al in zijn jeugd had Rob liefde voor muziek en presentatie. Zijn presentatiedoorbraak kwam bij MTV, hij was het eerste gezicht voor Nederland (en België) in een tijd dat MTV nog niet met Nederlandse VJ’s werkte. Een aantal jaren was hij dan ook in Nederland en België het ‘podium’ gezicht voor MTV.
Daarna ging het snel, en wisten vele grote (internationale) bedrijven (Amsterdam Admirals, Nationale Postcode Loterij, Philips, Ericsson) en instellingen hem te vinden. Door zijn presentatie werk in het land voor de Nationale Postcode Loterij kwam de logische vraag dit ook in de studio tijdens tv-opnames voor hen te gaan doen.  Een nieuwe ‘warming-upper’ was geboren. Sindsdien zijn vele tv-shows de revue gepasseerd, een greep hieruit is: Recordshow, Miljoenenjacht, De slimste mens, Jong Kies de kluis, Eén tegen 100, Kids Top 20, X-Factor, TMF awards Deal or No Deal,, Holland’s next Topmodel en So You Think You Can Dance.

Er is een website neergezet die informatief, duidelijk en aansprekend is. Er is uitgebreide informatie te vinden over Rob en over zijn activiteiten. Er is een portfolio met verschillende foto’s van zijn werkzaamheden. Daarnaast is ook een online agenda aanwezig zodat te zien is wat Rob allemaal doet. De website is volledig responsive; dus ook op een telefoon of tablet is de informatie goed te bekijken.

Geef een reactie