Skip to main content

Website Imaginary Films

Vandaag is de website van Imaginary Films online gegaan. Imaginary Film is een speelfilm- en televisiebedrijf dat is opgericht door Hollywood schrijver / producer Nickolas Barris. Nickolas Barris heeft meer dan 40 speelfilms en meer dan 100 uur “Prime – Time US Network Television” ontwikkeld en/of geschreven. Er wordt geschat dat meer dan 100.000.000 mensen film- en televisie projecten ontwikkeld door Nickolas Barris hebben . Nickolas Barris is lid van de Writers Guild of America en de Televisie Academie van Kunsten en Wetenschappen. Dat een website-trajact erg snel kan gaan, bewijst dit project. Op vrijdagochtend kwam het verzoek om de website te ontwikkelen. Vanwege een grote viewing tijdens het United Nations/UNESCO International Year of Light 2015 aanstaande maandag, moest de website dezelfde dag online. Door effectief te werken, snel te schakelen en een goede medewerking van alle partijen (hosting, film-editing, etc) is de website vrijdagavond online gegaan, zo’n vijf uur na de aanvraag. En uiteraard is de website dan ook nog volledig responsive, dus goed te bekijken op scherm, tablet en telefoon…

Geef een reactie