Skip to main content

Website Aziatische Markt

Vandaag is de website van de Aziatische Markt online gegaan. De Aziatische Markt is een meerdaags-evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd in en door de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. Dit jaar vindt de markt plaats van 9 tot en met 11 oktober 2015. Deze markt is onbetwist de grootste Aziatische Markt in West-Nederland en misschien wel heel Nederland. Kraamhouders bieden producten uit vele landen aan, we noemen o.a.: Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Nepal, Maleisië, de Filipijnen en China. Een bezoek aan deze Aziatische Markt biedt een tropische belevenis voor het hele gezin. De Van ZantenHal is schitterend aangekleed in Aziatische stijl en een trefpunt wordt gevormd door het Aziatische plein. De website biedt uitgebreide informatie voor zowel de bezoeker als de kraamhouder.

Geef een reactie