Skip to main content

Restaurant La Rive

Er zijn websites waarvan het water je letter van in de mond loopt. De zojuist opgeleverde website van Restaurant La Rive is daar een voorbeeld. La Rive is één van de toonaangevende restaurants van Nederland met een jarenlange traditie van culinaire hoogtepunten, een uitgebreide wijncollectie en oprechte gastvrijheid. Het culinaire team – onder leiding van Chef de Cuisine Rogér Rassin, Maître Ronald Opten en Sommelier Ted Bunnik – zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Restaurant La Rive is bekroond met een Michelinster en geinspireerd door de Frans-Mediterrane keuken met groenten en seizoensproducten op innovatieve wijze bereid. Daarnaast orienteert de keuken zich op de Aziatische invloeden die op subtiele wijze worden toegevoegd. La Rive bevindt zich in het InterContinental Amstel Hotel.

Geef een reactie