Skip to main content

Bureau Talent

Bureau Talent biedt onderwijs, begeleiding en lesmateriaal op maat voor hoogbegaafde jongeren. Hun ervaring is dat hoogbegaafde jongeren in het regulier onderwijs te weinig uitdaging krijgen. De lesstof is te eenvoudig en interessante alternatieve opdrachten zijn er vaak niet. Daarom biedt Bureau Talent onderwijs, begeleiding en lesmateriaal op maat. Geen verplichte lesstof, maar maatwerk. Op de website is uitgebreide informatie te vinden. Daarnaast is er een besloten gedeelte waarin een grote verscheidenheid aan lesmaterialen is te vinden. Per gebruiker kan worden ingesteld tot welke informatie hij/zij toegang heeft. Door deze wijze is het mogelijk om altijd de meest recente informatie en lesstof aan te bieden en daar volledig controle over te hebben. De website bevat tevens een webshop waar verschillende materialen kunnen worden aangeschaft.

Geef een reactie