Skip to main content

Malsovit 2015

Afgelopen vrijdag is de nieuwe website van Malsovit VezelMuesli online gegaan. Dit project is een goed voorbeeld van een project met een zeer snelle doorlooptijd. Tussen het moment van aanleveren van de bestanden en het online-gaan zit twee dagen. En in die tussentijd zijn er ook nog verschillende correcties en aanpassingen doorgevoerd. Ook voor spoedprojecten met een goed resultaat kun je dus bij mij terecht ;-).Malsovit VezelMuesli is een pure en eerlijke muesli. Het bevat geen geur-, smaak- of kleurstoffen en geen toegevoegde suiker of zout. Malsovit zit wel boordevol belangrijke voedingsstoffen en gezonde vezels. Op de website vindt de bezoeker uitgebreide informatie over de mogelijkheden, ingredienten en recepten met Malsovit. Daarnaast is het ook mogelijk om op basis van het eigen adres de dichtstbijzijnde verkooppunten te traceren. Tot slot kan het product online worden besteld. Deze website is samen met Van Groot tot Klein Grafische Vormgeving ontwikkeld.

Geef een reactie