Skip to main content

Dineren in een monument

Op Schouwen-Duiveland wordt dit jaar voor het eerst, en op kleine schaal, ‘Dineren in een Monument’ georganiseerd. In een aantal monumenten op Schouwen-Duiveland wordt in de avond een vijfgangen menu geserveerd, inclusief aperitief, water, wijn, koffie en thee voor 85 euro per persoon. De eigenaren of beheerders van het betreffende monument zitten eveneens aan tafel en vertellen over de geschiedenis van de locatie. Dat is een wel heel bijzondere manier om kennis te maken met de historie van een pand terwijl u geniet van leuk gezelschap en een diner dat bereid is met streekproducten. Men kan via de website een diner boeken en men ziet meteen hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn per locatie. Dineren in een Monument is ook zeer geschikt voor bedrijven die hun relaties op een bijzondere wijze willen verrassen.

Geef een reactie