Skip to main content

Bedrijvigheidevents

Vandaag is de website van Bedrijvigheidevents online gegaan. Bedrijvigheid organiseert bijeenkomsten voor professionals in de zakelijke dienstverlening, die meerwaarde vertegenwoordigen voor elkaar. Meerwaarde op het gebied van kennis, ervaring, vertrouwen, transparantie en enthousiasme. Met als doel een oprechte, solide samenwerking. De nadruk voor de bedrijfsuitjes/incentive zijn automotive georiënteerd, denk aan snelheid en rijvaardigheid op en naast het circuit. Niet alle dames zitten te wachten op dit soort actie. Wij als Bedrijvigheid EVENTS richten ons op een aanbod van specifieke op dames gerichte belevenissen, zoals beauty en lifestyle arrangement, kook workshops, proeverijen, teken-, schilder -, fotografie workshops. Maar ook bedrijfspresentaties, gerichte coaching of mindfullness.

Geef een reactie