Skip to main content

Amsterdam Amstel Hotel

Zojuist is de totaal vernieuwde website van het Intercontinental Amstel Amsterdam, oftewel het Amstel Hotel, online gegaan. Het Amstel Hotel is een luxueus hotel in Amsterdam. Het gebouw staat aan het Professor Tulpplein 1, en kijkt uit over de Amstel, vlak bij de Sarphatistraat. Het bekende hotel beschikt ook over een restaurant met een Michelinster; La Rive. Bij een hotel van dergelijke klasse hoort een passende website. De combinatie van ontwerp, techniek, tekst en beeld zorgt voor een uitstraling en informatievoorziening die Amstel-waardig is. Naast uitgebreide informatie over de verschillende type kamers en suites, is er ook uitgebreide informatie over de verschillende restaurants en de mogelijkheden voor evenementen in het hotel. Uiteraard kun je ook online je overnachting boeken. De volledige website is zowel in het Nederlands als in het Engels te bekijken. De website is volledig via een CMS te beheren en uiteraard is de website zowel op computer, tablet als telefoon goed te bekijken.

amsterdam.intercontinental.com

Geef een reactie