Skip to main content

Dutchmasterclassip

Recentelijk is de website “Dtuch Masterclass IP” online gegaan. Deze website is specifiek ontwikkeld voor een event dat van 25 tot 29 april 2016 in Nederland plaatsvindt. Op die datum organiseert de Orde van Octrooigemachtigden een internationaal evenement (Masterclass). Deze een-week cursus biedt (jonge) IP-professionals een diepgaande studie van de juridische en praktische aspecten van het huidige en toekomstige Europese IP-landschap en ervaringen van de Nederlandse octrooigemachtigden. De website biedt informatie over het evenement en geeft de bezoekers uiteraard de mogelijkheid zich aan te melden. Achter de website ‘hangt’ een mailsysteem waarmee de bijna 2.000 uitnodigingen zijn verstuurd. Er wordt bijgehouden wie de uitnodiging heeft bekeken en uiteraard wie zich reeds heeft aangemeld. Dit zorgt voor een efficiënt uitnodigingsbeleid. De website is ontwikkeld in opdracht van 3M Events.

Geef een reactie