Skip to main content

Website Massop Coaching

Vorige week is de nieuwe website van Massop Coaching online gegaan. Massop Coaching richt zich op persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, loopbaancoaching, outplacement (van werk naar werk) en burn-out (preventie en herstel). Om haar werkzaamheden helder en duidelijk uiteen te zetten en haar persoonlijke benadering te onderstrepen heb ik voor en samen met Simone Massop een bijzondere website ontwikkeld. Naast de praktische informatie heeft de website ook een flink aantal bijzondere functionaliteiten. Deze functionaliteiten maakten het ontwikkelen van deze website erg bijzonder en het behaalde resultaat extra trots. Zo is er op de website een stresstest in te vullen. Na afloop van het invullen van deze test wordt op basis van de behaalde score het resultaat getoond. Daarnaast biedt Simone Massop verschillende online programma’s aan. Deze programma’s zijn volledig online aan te schaffen en online te volgen. Na het voldoen van de betaling verschijnen de verschillende follow-up mailtjes automatisch in je mailbox gedurende een periode van zeven tot tien weken. Kortom, een zeer uitgebreide website met niet alleen aan de voorzijde veel informatie maar ook achter de schermen de nodige techniek….

Geef een reactie