Skip to main content

Utrecht 4Business

Gisteren is de website voor Utrecht 4Business online gegaan. Deze website is de eerste in een serie van ‘4Business-websites’. Utrecht 4Business is een informeel, professioneel en onafhankelijk platform. Een netwerkplatform waar de ondernemer, directeur of manager terecht kan om met collega ondernemers, -directeuren en -managers samen te komen en samen te werken. Hun doelgroep is een gezonde mengelmoes van ZZP’ers, MKB’ers, managers en directeuren en overheidsbekleders. Om te kunnen communiceren met hun leden en met potentiele leden is de website een belangrijk middel. Daarom bevat de website uitgebreide informatie over de organisatie en de activiteiten. Er volgen nog meerdere website: Amstelland 4Business, Almere 4Business en nog meer.

Geef een reactie