Skip to main content

24H Pressroom

Zojuist is de website van 24h Pressroom online gegaan. De droom van iedere fijnproever wordt werkelijkheid: Exclusieve gastromarathon “24h Pressroom Amsterdam” voor Dance4Life. Van zondag 13 maart 12.00 uur tot en met maandag 14 maart 12.00 is Pressroom Amsterdam in het INK hotel 24 uur lang hét culinaire centrum van Nederland. 24 sterrenchefs waaronder Menno Post, Soenil Bahadoer, Erik van Loo en Sydney Schutte zullen de sterren van de hemel koken voor het goede doel van Dance4Life. De actie wordt opgeluisterd door verscheidene vormen van entertainment.

Initiatiefnemer en bedenker van deze gastronomische 24-uursactie is Tjitze van der Dam de chef van Pressroom Amsterdam in het INK hotel. Hij heeft inmiddels tientallen toprestaurants bereid gevonden om geheel belangeloos mee te werken aan deze unieke benefietactie.

In het restaurant kunnen in totaal 40 gasten per sessie van drie uur zitten. Drie chef-koks bereiden beurtelings drie gerechten per uur. De gasten zijn hiermee verzekerd van maar liefst negen topgerechten van chefs die gezamenlijk gemiddeld vier Michelinsterren vertegenwoordigen. Stoelen zijn verkrijgbaar per zitting van drie uur; in totaal zijn er slechts 320 stoelen beschikbaar voor dit unieke evenement. Uiteraard is de prijs all-in (aperitief, wijn, water, koffie). Ook wordt er gezorgd voor stijlvol entertainment gedurende de zitting.

Op de website is uitgebreide informatie te vinden en, veel belangrijker, kunnen de stoelen worden gereserveerd!

Geef een reactie