Skip to main content

Plazand

Hoewel de temperatuur nog maar net boven het vriespunt is, wordt er aan de kust al weer hard gewerkt voor het komende strandseizoen. Op het strand van Zandvoort wordt druk gebouwd om het strandpaviljoen van Plazand in orde te maken. En bij de start van het nieuwe seizoen is ook, in samenwerking met NPD communications, een nieuwe website gelanceerd. De website geeft uitgebeide informatie over de mogelijkheden en uiteraard vind u er de verschillende kaarten. Zo kunt u thuis of met uw mobiel of tablet vanaf uw strandstoel alvast een keuze maken. Of u nu met een lekker glas wijn wilt ontspannen op het strand, met collega’s wilt vergaderen bij de branding of tot in de late uurtjes met vrienden op het terras wilt barbecueën: bij Plazand bent u van harte welkom! De ontspannende charme van een strandpaviljoen, de verrassend persoonlijke aandacht en de culinaire kwaliteit van een toprestaurant: dat noem ik Plazand!

Geef een reactie