Skip to main content

CS-Exclusive

Afgelopen week is de nieuwe website van CS-Exclusive online gaan. C&S Exclusive is het bedrijf van en voor autogekken. Gek van leuke auto’s, spannende auto’s, aparte auto’s. Zowel klassiek als modern, nieuw of gebruikt. C&S wordt geleid door Peter Westerman. Decennia ervaring met verkoop, inkoop en onderhoud van talloze merken. Ervaring middels dealerschap en/of door werkzaamheden bij dealers en importeurs. O.a. Toyota, Chrysler, Jeep, Kia, Suzuki, Alfa. Bij C&S bent u van harte welkom voor advies, verkoop, inruil en onderhoud. En uiteraard voor een kopje koffie in onze leuke showroom. De website geeft informatie over het bedrijf maar geeft ook een overzicht van de bijzondere auto’s die op dat moment beschikbaar zijn. Uiteraard is de website volledig beheerbaar middels een CMS en responsive zodat er op ieder mogelijk apparaat naar bijzondere auto’s kan worden gezocht.

Geef een reactie