Skip to main content

Beweegze

Onlangs is de website van Beweegze online gegaan. Beweegze is een online platform waarop je je middels een beweegmeter je activiteiten/bewegingen kunt bijhouden. De beweegmeter is een klein apparaatje dat je de hele dag bij je draagt en dat al je bewegingen registreert. Het maakt niet uit of dit nu wandelen, sport of alledaagse activiteiten als traplopen en tuinieren zijn. Het meet de versnelling van het lichaam met een versnellingssensor en drukt de gemeten beweging uit in een score. De versnellingssensor meet eigenlijk de kracht op het lichaam (in de op-neer-richting) en daardoor kan de beweegmeter het verschil zien tussen een intensieve beweging, zoals een stap tijdens hardlopen, en een minder intensieve beweging zoals een stap tijdens wandelen. Deze bewegingen worden automatisch geupload naar de website. Op een persoonlijke website heeft de bezoeker inzicht in het beweegprofiel en kun men de voortgang van de beweging op ieder moment van de dag bijhouden. Bijzondere momenten kunnen worden genoteerd in het dagboek. Men kan vrienden toevoegen om ervaringen met elkaar te delen en men kan op de persoonlijke website terecht voor tips, feiten en weetjes om het beste uit het beweegze-programma te halen. Daarnaast heeft de gebruiker toegang tot de zeer uitgebreide webshop waar met gespaarde beweegpunten aantrekkelijke kortingen op producten kunnen worden verkregen.

Geef een reactie