Skip to main content

Scheiwijk voor Fijnproevers

Scheiwijk voor Fijnproevers is vanaf nu ook online te vinden! Scheiwijk voor Fijnproevers is een uniek foodconcept langs de snelweg en al jaren dé culinaire pitstop langs de A27 bij Hoogblokland en sinds 2013 ook bij Eemnes. Bijna alles wordt door de koks in eigen keuken gemaakt, van de mayonaise tot de appeltaartjes en de biologische koekjes. Vers gebakken biologisch brood wordt belegd met dagverse vleeswaren van regionale slagers en ijs wordt in het eigen ijsatelier bereid. Ook de dranken zijn in deze lijn, zo is er biologische koffie gemaakt door barista’s en zijn er versgeperste vruchtensappen.

Scheiwijk voor Fijnproevers heeft een hoogwaardig assortiment foodproducten, streekproducten en servies. Een actuele collectie kookboeken maakt het culinaire plaatje compleet. Warm ingericht en voorzien van schone toiletten is Scheiwijk voor Fijnproevers een heerlijke culinaire pleisterplaats.

Nieuw is de bezorgservice voor broodjes, hapjes en producten in de regio’s Hoogblokland en Eemnes. Daarnaast is een selectie uit de Scheiwijkwinkels online te bestellen, die door heel Nederland kan worden bezorgd.

Geef een reactie