Skip to main content

Boeken voor Krikor Momdjian

Na een intensieve samenwerking zijn vandaag de twee nieuwe boeken van Krikor Momdjian naar de drukker verstuurd. Krikor Momdjian is een multimediale kunstenaar en dichter van Armeense afkomst. Sinds 37 jaar woont hij in Nederland en maakt hij de wereld een beetje mooier met zijn schilderijen, foto’s en gedichten. De twee boeken hebben ieder een omvang van 132 pagina’s waarbij in het eerste boek een overzicht wordt getoond van zijn schilderijen en in het tweede boeken staan zijn gedichten centraal. Deze gedichten zijn in het Armeens, Engels, Frans en Nederlands. Over drie weken rollen de boeken van de drukpers en tot die tijd blijven de omslagen een beetje “wazig”. Ik ben trots dat ik met de vormgeving van deze boeken aan deze kunstwerken heb mogen bijdragen.

Geef een reactie