Skip to main content

Website De Werf Alphen aan den Rijn

Gisteren is de website van De Werf online gegaan. De werf, een industrieel complex gelegen aan de Rijnhaven, is sinds 2015 bezit van gemeente Alphen aan den Rijn om ruimtelijke ontwikkeling in het Rijnhavengebied mogelijk te maken. Op het terrein staat een variëteit aan gebouwen, waarvan de mogelijkheden erg verschillen. Insteek is om het complex zodanig te ontwikkelen dat ondernemers de ruimte wordt geboden om de huidige gebouwen op te knappen, te hergebruiken of compleet te vernieuwen. Creatieve en ambachtelijke bedrijven die passen binnen een dynamische omgeving, zijn de gewenste partijen die het karakter en de levendigheid van het terrein kunnen versterken.

Deze website is ontwikkeld in opdracht van Reclamebureau DeGroep.

www.dewerfalphen.nl

Webdesign

Geef een reactie