Skip to main content

De Sportvrouw

Zondag 8 maart 2020 is de nieuwe website van De Sportvrouw online gegaan. Stichting De SportVrouw heeft als belangrijkste doel meer vrouwen te laten sporten en daardoor actief en gezond te blijven. Sporten is niet alleen gezond voor het lichaam maar ook voor de geest! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die sporten meestal positiever in het leven staan. Vrouwen zijn graag actief maar gunnen zich soms de tijd niet om te sporten of te bewegen. Daarnaast sporten sommige vrouwen graag in een groep. Maar het kan een drempel zijn ergens naar toe te gaan waar je niemand kent. De Sportvrouw organiseert daarom sportactiviteiten bij u in de buurt, ondersteunt door een SportVrouw-Coach.

Zondag 8 maart 2020 is de nieuwe website van De Sportvrouw online gegaan. Stichting De SportVrouw heeft als belangrijkste doel meer vrouwen te laten sporten en daardoor actief en gezond te blijven. Sporten is niet alleen gezond voor het lichaam maar ook voor de geest! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die sporten meestal positiever in het leven staan. Vrouwen zijn graag actief maar gunnen zich soms de tijd niet om te sporten of te bewegen. Daarnaast sporten sommige vrouwen graag in een groep. Maar het kan een drempel zijn ergens naar toe te gaan waar je niemand kent. De Sportvrouw organiseert daarom sportactiviteiten bij u in de buurt, ondersteunt door een SportVrouw-Coach.

Geef een reactie