Skip to main content

Total Escape Game 2020

De laatste weken van dit jaar staan er een flink aantal opleveringen op stapel. Eén daarvan was de ‘Total Escape Game’. Deze, speciaal voor een oliemaatschappij ontwikkelde, online game is geheel in het thema ‘Sinterklaas’. Op 5 december konden de kinderen van de medewerkers met een speciale code dit spel spelen. De spelers hadden de keuze uit drie verschillende leeftijdsgroepen waarbinnen de spelen uiteraard passend binnen het niveau waren. Daarnaast was het hele spel zowel in het Nederlands als in het Frans te spelen. Het spel werd ondersteund door 15 video’s (van Sinterklaas) en ruim 200 audio-files. Tevens was er een chatteam van Nederlandstalige en Franstalige ‘Pieten’ online om de speler(tje)s te ondersteunen bij vragen en met tips. Deze escapegame is ontwikkeld in samenwerking met en in opdracht van Escape Events Europe.

De laatste weken van dit jaar staan er een flink aantal opleveringen op stapel. Eén daarvan was de ‘Total Escape Game’. Deze, speciaal voor een oliemaatschappij ontwikkelde, online game is geheel in het thema ‘Sinterklaas’. Op 5 december konden de kinderen van de medewerkers met een speciale code dit spel spelen. De spelers hadden de keuze uit drie verschillende leeftijdsgroepen waarbinnen de spelen uiteraard passend binnen het niveau waren. Daarnaast was het hele spel zowel in het Nederlands als in het Frans te spelen. Het spel werd ondersteund door 15 video’s (van Sinterklaas) en ruim 200 audio-files. Tevens was er een chatteam van Nederlandstalige en Franstalige ‘Pieten’ online om de speler(tje)s te ondersteunen bij vragen en met tips. Deze escapegame is ontwikkeld in samenwerking met en in opdracht van Escape Events Europe.

Geef een reactie