Skip to main content

Habitat Online Expedition

Het succes van de Nederlandse editie van de online expeditie van Habitat is ook bij de overige landen niet ongemerkt gebleven. En dat heeft erin geresulteerd dat ik ook voor andere landen een online expeditie mocht ontwikkelen. Op dit moment zijn er voor Groot-Brittannië en voor Ierland een online versie actief. In de Ierse versie zelfs met speciaal opgenomen video’s waarin de verschillende expeditie-onderdelen worden toegelicht. In de eerste week van januari 2021 wordt de speciale EMEA-versie online gezet.

Op 15 december organiseert Habitat Nederland voor het eerst een live online crowdfunding event. In dit anderhalf uur durende event schakelen zij naar Nepal, Zambia en Oeganda waar hun  collega’s ter plaatse je alles vertellen over Habitats werk in hun land. De ambassadeurs Buddy Vedder en Marlayne Sahupala presenteren de avond en als deelnemer kun je live meepraten en al je vragen stellen aan de experts.

www.habitatonlineexpedition.org.uk
www.habitatonlineexpedition.ie

online-escape

Geef een reactie