Skip to main content

Habitat for Humanity Around the World – online game

Afgelopen week is de nieuwe online game van Habitat for Humanity  online gegaan. In Habitat Around the World gaat de speler de wereld rond door het bezoeken van negen landen. In ieder land wacht hem of haar een uitdagende opdracht. Op deze wijzen ontdekt de speler meer over Habitat for Humanity terwijl hij/zij leuke en interactieve puzzels oplost en internationaal vrijwilligerswerk ontdekt.

Habitat vindt dat iedereen recht heeft op een goed dak boven zijn hoofd. Een eigen huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan. Kinderen kunnen er veilig opgroeien, ouders krijgen meer kans om in hun eigen inkomen te voorzien. Met hu unieke aanpak creëren zij geen afhankelijkheid, maar kunnen de nieuwe huiseigenaren op eigen kracht bouwen aan hun toekomst en die van volgende generaties. Wereldwijd heeft Habitat sinds haar oprichting in 1976 al meer dan 35 miljoen mensen geholpen aan een thuis en een toekomst. Habitat is actief in meer dan 70 landen over de hele wereld.

www.habitatonlineexpeditie.nl/aroundtheworld

online-escape

Geef een reactie