Skip to main content

Fiets aan Zee (2021)

Vandaag is de nieuwe website van Fiets aan Zee online gegaan. Fiets aan Zee is dé fietsverhuur van Renesse. Gelegen op een fantastische locatie vind men hier alles om optimaal op de fiets te genieten van Zeeland. Naast (electrische) fietsen, bakfietsen en kinderfietsen, kan men er ook terecht voor e-choppers. Hiermee kan heel ontspannen, electrisch, worden getoerd door het mooie Zeeuwse landschap. De website is het startpunt voor een verblijf in Rennese of omgeving.

fietsaanzee.nl

Vandaag is de nieuwe website van Fiets aan Zee online gegaan. Fiets aan Zee is dé fietsverhuur van Renesse. Gelegen op een fantastische locatie vind men hier alles om optimaal op de fiets te genieten van Zeeland. Naast (electrische) fietsen, bakfietsen en kinderfietsen, kan men er ook terecht voor e-choppers. Hiermee kan heel ontspannen, electrisch, worden getoerd door het mooie Zeeuwse landschap. De website is het startpunt voor een verblijf in Rennese of omgeving.

fietsaanzee.nl

Geef een reactie