Skip to main content

Green Ivy

Vandaag is de website van Green Ivy online gegaan. Wie kan beter uitleggen wat het is dan Green Ivy zelf: “Ik weet eigenlijk al wie jij bent. Een duurzame start-up of scale-up. En ik kom je helpen. Met datgene waar jij behoefte aan hebt. Voor twee of tachtig uur per week. Voor één losse klus of een langdurig project. Voor een week of een jaar. Voor marketing of export, strategie of bijvoorbeeld finance. Alles wat op afstand kan, kan ik. Alles wat met duurzaamheid te maken heeft, doe ik. Want stel je voor: je hebt toegang tot een dream team aan ervaren collega’s die je kunnen helpen met het ontwerpen van een nieuwe verpakking, je ondersteunen in het schrijven van een nieuwe strategie, je Instagram nieuw leven inblazen of je toegang geven tot een groot exportnetwerk. En als die nieuwe verpakking naar dat exportnetwerk moet, of die strategie op Instagram moet worden doorgevoerd, dan regelt Green Ivy dat ook. Want deze collega’s werken samen, voor jou. Met één aanspreekpunt. ” En ik ben één van de Ivy’s. Eén van de projecten die we hebben gedaan is Baan met Impact (baanmetimpact.nl). En natuurlijk deze website. En zo ga ik samen met de collega-Ivy’s de wereld een beetje mooier maken.

Vandaag is de website van Green Ivy online gegaan. Wie kan beter uitleggen wat het is dan Green Ivy zelf: “Ik weet eigenlijk al wie jij bent. Een duurzame start-up of scale-up. En ik kom je helpen. Met datgene waar jij behoefte aan hebt. Voor twee of tachtig uur per week. Voor één losse klus of een langdurig project. Voor een week of een jaar. Voor marketing of export, strategie of bijvoorbeeld finance. Alles wat op afstand kan, kan ik. Alles wat met duurzaamheid te maken heeft, doe ik. Want stel je voor: je hebt toegang tot een dream team aan ervaren collega’s die je kunnen helpen met het ontwerpen van een nieuwe verpakking, je ondersteunen in het schrijven van een nieuwe strategie, je Instagram nieuw leven inblazen of je toegang geven tot een groot exportnetwerk. En als die nieuwe verpakking naar dat exportnetwerk moet, of die strategie op Instagram moet worden doorgevoerd, dan regelt Green Ivy dat ook. Want deze collega’s werken samen, voor jou. Met één aanspreekpunt. ” En ik ben één van de Ivy’s. Eén van de projecten die we hebben gedaan is Baan met Impact (baanmetimpact.nl). En natuurlijk deze website. En zo ga ik samen met de collega-Ivy’s de wereld een beetje mooier maken.

Geef een reactie