Skip to main content

bluezone walking

Enige dagen geleden is de nieuwe website van bluezone walking online gegaan. De voordelen van wandelen kennen we allemaal. Het is misschien wel de eenvoudigste weg naar een energiekere levensstijl. Bluezone walking is de zogenaamde “stok achter de deur”. Bluezone walking heeft de overtuiging dat een goede wederzijdse kennismaking cruciaal is voor een succesvol vervolg. Daarom doorlopen alle leden eerst een twee weken kennismakingsperiode; zij weten dan alles over de community. En bluezone walking kent het verhaal van de deelnemer zodat ze op een voor hem/haar passende manier van start kunnen. Via een online omgeving kan de deelnemer dagelijks de stappen delen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de community-tool informatie te delen of te raadplegen. Er zijn verschillende routes te bekijken en te downloaden. Daarnaast kan er online worden ingeschreven op bluezone walks. Uiteraard kan de deelnemer ook online zijn vervolg beheren. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken.

Enige dagen geleden is de nieuwe website van bluezone walking online gegaan. De voordelen van wandelen kennen we allemaal. Het is misschien wel de eenvoudigste weg naar een energiekere levensstijl. Bluezone walking is de zogenaamde “stok achter de deur”. Bluezone walking heeft de overtuiging dat een goede wederzijdse kennismaking cruciaal is voor een succesvol vervolg. Daarom doorlopen alle leden eerst een twee weken kennismakingsperiode; zij weten dan alles over de community. En bluezone walking kent het verhaal van de deelnemer zodat ze op een voor hem/haar passende manier van start kunnen. Via een online omgeving kan de deelnemer dagelijks de stappen delen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de community-tool informatie te delen of te raadplegen. Er zijn verschillende routes te bekijken en te downloaden. Daarnaast kan er online worden ingeschreven op bluezone walks. Uiteraard kan de deelnemer ook online zijn vervolg beheren. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken.

Geef een reactie