Skip to main content

Grow4Flow

Gisteren is de nieuwe website van Grow4Flow online gegaan. De drijvende kracht achter Grow4Flow is Laury Traksel. Zij helpt ondernemers die zowel persoonlijk als zakelijk willen groeien met hun bedrijf in meer omzet, ideale klanten en vrijheid. In verschillende trajecten neemt zij samen met de ondernemer het totale plaatje onder de loep. Samen werken zij samen aan het juiste fundament. Zodat de ondernemer met nog meer plezier succesvol zijn of haar bedrijf runt, passend bij de ondernemers, waar deze blij van wordt.

Gisteren is de nieuwe website van Grow4Flow online gegaan. De drijvende kracht achter Grow4Flow is Laury Traksel. Zij helpt ondernemers die zowel persoonlijk als zakelijk willen groeien met hun bedrijf in meer omzet, ideale klanten en vrijheid. In verschillende trajecten neemt zij samen met de ondernemer het totale plaatje onder de loep. Samen werken zij samen aan het juiste fundament. Zodat de ondernemer met nog meer plezier succesvol zijn of haar bedrijf runt, passend bij de ondernemers, waar deze blij van wordt.

Geef een reactie