Skip to main content

Virtuele tour locaties CityKids 2022

Afgelopen week zijn de virtuele tours van de verschillende locaties van CityKids online gegaan. CityKids biedt verschillende vormen van zorg en behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met een beperking en/of verpleegkundige zorgvraag. Door de virtuele tours kan een geïnteresseerde ‘rondkijken’ op de locatie naar keuze. Vanachter het scherm kan men rond wandelen door de locatie en de verschillende ruimtes betreden. Hierdoor krijgt de bezoeker een goed beeld van de locatie en de groepen.

Afgelopen week zijn de virtuele tours van de verschillende locaties van CityKids online gegaan. CityKids biedt verschillende vormen van zorg en behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met een beperking en/of verpleegkundige zorgvraag. Door de virtuele tours kan een geïnteresseerde ‘rondkijken’ op de locatie naar keuze. Vanachter het scherm kan men rond wandelen door de locatie en de verschillende ruimtes betreden. Hierdoor krijgt de bezoeker een goed beeld van de locatie en de groepen.

Geef een reactie