Skip to main content

SmileTools

Deze week is de nieuwe website van SmileTools online gegaan. Bij SmileTools weten ze vanuit hun praktijkervaring dat je als IT-partner vaak moet schipperen met je tijd. Daarom ontwikkelden ze zelf tools die tijd besparen én voor extra recurring omzet zorgen. Ze houden van praktisch en eenvoudig en dat zie je terug in de verschillende diensten. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en voor de klant praktisch in het gebruik. De overzichtelijke tools helpen bij het inrichten, structureren én monitoren van alle afzonderlijke onderdelen van een succesvol security-beleid. SmileTools is er voor elke IT-partner die tijd wil besparen. Voor kleine en middelgrote IT-bedrijven en MSP’s die graag eenvoudige en goed te beheren cybersecurity-diensten leveren. 

Deze week is de nieuwe website van SmileTools online gegaan. Bij SmileTools weten ze vanuit hun praktijkervaring dat je als IT-partner vaak moet schipperen met je tijd. Daarom ontwikkelden ze zelf tools die tijd besparen én voor extra recurring omzet zorgen. Ze houden van praktisch en eenvoudig en dat zie je terug in de verschillende diensten. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en voor de klant praktisch in het gebruik. De overzichtelijke tools helpen bij het inrichten, structureren én monitoren van alle afzonderlijke onderdelen van een succesvol security-beleid. SmileTools is er voor elke IT-partner die tijd wil besparen. Voor kleine en middelgrote IT-bedrijven en MSP’s die graag eenvoudige en goed te beheren cybersecurity-diensten leveren. 

Geef een reactie