Skip to main content

Website Beach-Street

Vandaag is de nieuwe website van Beach-Street online gegaan. Jaarlijks belandt ongeveer 14.000 ton aan zonnebrand in onze oceanen, terwijl slechts één druppel al een koraalrif de grootte van een voetbalveld kan vernietigen. Iedereen kent de kringen wel die de zonnebrand in het water achterliet, maar zeker vroeger was niemand bezig met het milieu. Plastic wordt vaak gebruikt als verpakking, maar ook de microplastics in de diverse producten zijn schadelijk voor de natuur. Beach Street gaat de strijd aan met al deze vervuilende producten. Zo zijn alle producten van Beach Street vrij van parabenen, siliconen en plastics en dus onschadelijk voor de natuur, maar ook de verpakkingen zijn niet gemaakt van normaal plastic. Alle verpakkingen zijn gemaakt op basis van suikerriet en kunnen teruggebracht worden tot compost wanneer deze op de juiste manier verwerkt worden. Kortom, Beach Street zorgt niet alleen voor ons maar ook voor onze natuur, omdat de oceanen nog veel meer CO2 opnemen dan bossen en dus net zo goed de longen zijn van onze kostbare wereld.

Dit project heb ik ontwikkeld als een Green Ivy. Green Ivy is een onderdeel van Responsible Together, een jonge onderneming die zich actief inzet om de transitie naar een meer duurzame wereld te versnellen. Dit doet Responsible Together door oplossingen te lanceren voor knelpunten die die versnelling in de weg staan. Alle Green Ivy’s vormen één grote familie, supercreatief en multi-getalenteerd. Zie greenivy.nl

beach-street.com

Geef een reactie