Skip to main content

Online ervaring ‘Het TBK mysterie’ – spel 2-2022

Vandaag is het tweede deel van de online ervaring ‘het TBK mysterie’ online gegaan. Deze online ervaring is een initiatief van de opleiding technische Bedrijfskunde van Zuyd Hogeschool. Deze ervaring geeft de speler een beeld van de verschillende beroepen die aansluiten op de opleiding. Het verhaal leidt de speler langs een aantal verschillende en gevarieerde puzzels/opdrachten. De speler kiest zelf in welke volgorde hij de puzzels speelt en creëert zo mede zijn eigen beleving. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Creators United.

Vandaag is het tweede deel van de online ervaring ‘het TBK mysterie’ online gegaan. Deze online ervaring is een initiatief van de opleiding technische Bedrijfskunde van Zuyd Hogeschool. Deze ervaring geeft de speler een beeld van de verschillende beroepen die aansluiten op de opleiding. Het verhaal leidt de speler langs een aantal verschillende en gevarieerde puzzels/opdrachten. De speler kiest zelf in welke volgorde hij de puzzels speelt en creëert zo mede zijn eigen beleving. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Creators United.

Geef een reactie