Skip to main content

Logo-ontwikkeling Ovis Invest

Voor Ovis Invest en gelieerde entiteiten heb ik de logo’s ontwikkeld. De activiteiten van Ovis Invest bevinden zich onder andere op het vlak van vastgoed, CLT & prefab woningen, productie- & maakindustrie en (klimaat)technologie. Bij voorkeur in synergie. En daaraan gerelateerde strategie, operatie, investeringen, beleggingen en financieringen. De activiteiten van Ovis zijn onder andere in de volgende entiteiten ondergebracht: woningontwikkeling: Donare BV en woningbelegging: Domus Heres BV.

Voor Ovis Invest en gelieerde entiteiten heb ik de logo’s ontwikkeld. De activiteiten van Ovis Invest bevinden zich onder andere op het vlak van vastgoed, CLT & prefab woningen, productie- & maakindustrie en (klimaat)technologie. Bij voorkeur in synergie. En daaraan gerelateerde strategie, operatie, investeringen, beleggingen en financieringen. De activiteiten van Ovis zijn onder andere in de volgende entiteiten ondergebracht: woningontwikkeling: Donare BV en woningbelegging: Domus Heres BV.

Geef een reactie