Skip to main content

YoungOrange

Vandaag is de nieuwe website van YoungOrange online gegaan. De missie van YoungOrange is om het aanbod mensen binnen de IT-arbeidsmarkt de verbreden door kwalitatieve MBO+ Young Professionals af te leveren met ook de officiële IT- certificaten op zak en hen hiermee een vliegende start te bieden en mooie carrièremogelijkheden. Tegelijkertijd strijden ze voor opleidingsgelijkheid binnen de IT en voor een bredere waardering van het MBO en de IT-afgestudeerden.

Vandaag is de nieuwe website van YoungOrange online gegaan. De missie van YoungOrange is om het aanbod mensen binnen de IT-arbeidsmarkt de verbreden door kwalitatieve MBO+ Young Professionals af te leveren met ook de officiële IT- certificaten op zak en hen hiermee een vliegende start te bieden en mooie carrièremogelijkheden. Tegelijkertijd strijden ze voor opleidingsgelijkheid binnen de IT en voor een bredere waardering van het MBO en de IT-afgestudeerden.

Geef een reactie