Skip to main content

Graziosi-Progetti

Afgelopen week is de nieuwe website van Graziosi-Progetti online gegaan. Graziosi-Progetti is een (binnenhuis-)architectenbureau uit Den Haag. Goede interieurarchitectuur gaat over het vinden van de juiste balans tussen de vele aspecten van een opdracht: de bestaande architectuur, de locatie, de doelstellingen en – met name – het (bedrijfs)imago van de opdrachtgever. Ze gaan samen op zoek naar die balans, waarbij het belangrijk is dat de opdrachtgever dicht bij zichzelf blijft en de schoonheid van alle aspecten van het gebouw en de interieurarchitectuur ontdekt. Ze nodigen je uit om die ontdekkingstocht met hun te maken. Bezoek hun eclectische kantoor, waar een omgeving is gecreëerd met elementen uit de Barok en het Modernisme, waar ze mannelijke en vrouwelijke details laten zien en hun Nederlandse en Italiaanse roots durven te tonen. Dat is de plek waar zij zich perfect thuisvoelen. De website probeert hierbij aan te sluiten.

Afgelopen week is de nieuwe website van Graziosi-Progetti online gegaan. Graziosi-Progetti is een (binnenhuis-)architectenbureau uit Den Haag. Goede interieurarchitectuur gaat over het vinden van de juiste balans tussen de vele aspecten van een opdracht: de bestaande architectuur, de locatie, de doelstellingen en – met name – het (bedrijfs)imago van de opdrachtgever. Ze gaan samen op zoek naar die balans, waarbij het belangrijk is dat de opdrachtgever dicht bij zichzelf blijft en de schoonheid van alle aspecten van het gebouw en de interieurarchitectuur ontdekt. Ze nodigen je uit om die ontdekkingstocht met hun te maken. Bezoek hun eclectische kantoor, waar een omgeving is gecreëerd met elementen uit de Barok en het Modernisme, waar ze mannelijke en vrouwelijke details laten zien en hun Nederlandse en Italiaanse roots durven te tonen. Dat is de plek waar zij zich perfect thuisvoelen. De website probeert hierbij aan te sluiten.

Geef een reactie