Skip to main content

Logo-ontwikkeling Domus Heres, Donare, Ovis Invest en MKB participaties

Recent heb ik een viertal logo’s mogen ontwikkelen voor Ovis Invest en een drie aanverwante ondernemingen.  Ovis Invest is vooral actief in de branches vastgoed, CLT & prefab woningen, productie- & maakindustrie en (klimaat)technologie. Bij voorkeur in synergie. En daaraan gerelateerde strategie, operatie, investeringen, beleggingen en financieringen. 

De hoofdactiviteiten van Ovis Invest zijn te onderscheiden in Donare vastgoed, bedrijven en financials. De meeste activiteiten vinden plaats in: Donare (ontwikkeling en realisatie van betaalbare en duurzame (huur)woningen), Domus Heres (belegging in en verhuur van betaalbare en duurzame huurwoningen) en MKB participaties (investeringen en waardecreatie in MKB ondernemingen).

Geef een reactie