Skip to main content

Meat Your Future Escaperoom – deel 2

Onlangs is het tweede deel van de online escaperoom van Meat Your Future online gegaan. Na het succes van de eerste escaperoom is deze tweede versie nog uitgebreider en nog spannender ;-). Op drie niveaus (MBO2, MBO3 en MBO4) en in twee leerjaren (1-2 en 3-4) zijn er in totaal 28 unieke en bijzondere games te spelen. Zodra de speler de voor hem relevante spellen heeft gespeeld haalt hij het einddoel van deze escaperoom. De escaperoom is door de scholen ook te spelen met ‘real-time’ begeleiding van een host. Dit betekent dat de speler altijd de spelhoist in zijn scherm ziet en hier ook mee kan interacteren. Uiteraard is de escaperoom ook zonder spelbegeleider te spelen. Dan fungeert gewoon de mentor als vraagbaak ;-). Deze opdracht is ontwikkeld voor KNS (Koninklijke Nederlandse Slagers) in opdracht van Bureau B’lieve.

meatyourfuture.nl

Geef een reactie