Skip to main content

Website JRM Medical

De afgelopen heb ik weer diverse projecten mogen afronden. Eén van deze projecten is de nieuwe website van JRM Medical.  JRM Medical zet zich al jaren in als distributeur van hoogwaardige medische apparatuur. Hun expertise bevindt zich op het vlak van warmtemanagement, fototherapie, plasma, bloed- en infusieverwarming en  meet- en testapparatuur voor beademing en medische gassen. De medische apparatuur die ze leveren is altijd duurzaam en van degelijke kwaliteit. Op de website een overzicht van de te leveren producten en uiteraard uitgebreide informatie over de organisatie. De website is zo opgebouwd dat met relatief weinig inspanning een webshop kan worden toegevoegd zodat de klanten eenvoudig hun apparatuur kunnen bestellen.

jrmmedical.nl

Geef een reactie